Populair Gogglebox-stel vraagt ​​maanden na het stoppen van de show een scheiding aan

Brildoos sterren Stephen en Daniel Lustig-Webb hebben na zes jaar huwelijk de scheiding aangevraagd, maar beloofden “voor altijd vrienden” te blijven.

Het stel was sinds hun huwelijk in 2018 te zien in de populaire show, waarin het publiek wordt gefilmd terwijl ze vanaf hun bank reageren op het nieuws, tv-shows en films. Stephen speelt in het programma sinds de eerste aflevering in 2013 werd uitgezonden.

“Met veel verdriet hebben Daniel en ik besloten te scheiden”, vertelde de 52-jarige De zon op zondag.

“Er is en zal altijd veel liefde zijn, maar we zijn helaas uit elkaar gegroeid en hebben de beslissing genomen om uit elkaar te gaan.”

Het echtpaar, die beiden kapper zijn, runnen samen een salon genaamd Lustig & Webb Hairdressing in het dorp Hurstierpoint in Sussex. Ze trouwden in 2018 na een verloving van twee jaar.

Daniel, 43, zei dat ze vrienden zouden blijven: “We hebben met pijn in het hart de beslissing genomen om te bevestigen dat ons huwelijk tot een einde is gekomen. Ik weet zeker dat we voor altijd vrienden zullen blijven.”

Het nieuws komt maanden nadat het paar aankondigde dat ze zouden vertrekken Brildoos en weken nadat Stephen’s moeder Pat, die kort in de show verscheen, in januari van dit jaar stierf aan een “langdurige ziekte”.

Gogglebox-sterren Stephen Webb en Daniel Lustig hebben na tien jaar de show verlaten (Daniël Lustig)

“We vinden dat de tijd rijp is om verder te gaan en andere mogelijkheden te verkennen”, zeiden ze in een verklaring bij hun vertrek uit de show in september 2023.

Later bleek dat Stephen een plek als deelnemer aan de 16e serie had veiliggesteld Dansen op ijs. Hij moest zich echter terugtrekken vanwege een enkelblessure. Hij werd op de show vervangen door Eddie “the Eagle” Edwards.

Apple TV+-logo

Kijk 7 dagen gratis naar Apple TV+

Alleen nieuwe abonnees. £ 8,99/maand. na gratis proefperiode. Plan automatische verlenging tot annulering

Probeer gratis

Apple TV+-logo

Kijk 7 dagen gratis naar Apple TV+

Alleen nieuwe abonnees. £ 8,99/maand. na gratis proefperiode. Plan automatische verlenging tot annulering

Probeer gratis

Stephen verscheen in de eerste 10 series van Brildoos met zijn toenmalige partner Chris Ashby-Steed. Het paar ging uit elkaar vanwege geruchten over een vete, waarbij Chris uiteindelijk de show in 2018 verliet.

Stephen verscheen vervolgens met zijn moeder Pat voor twee series voordat hij werd vergezeld door Daniel. Stephen bracht hulde aan zijn moeder en noemde haar na haar dood ‘één op een miljoen’.

Het stel trouwde in 2018 na een verloving van twee jaar (Gareth Cattermole/Getty Images)

De show heeft nog meer tragedies meegemaakt met de dood van de 40-jarige George Gilbey in maart van dit jaar. Beroemde grote broer roem na het verschijnen op Brildoos.

Het nieuws werd voor het eerst gedeeld door tv-persoonlijkheid Ricci Guarnaccio, die op de televisie verscheen Beroemde grote broer in 2014 naast Gilbey, waarbij Guarnaccio bevestigde dat het overlijden had plaatsgevonden terwijl Gilbey aan het werk was.