Vidya Balan, Pratik Gandhi Starrer Mints ₹ 85 Lakh- Republic World

Doe aur Do Pyaar Teaser | Afbeelding: Instagram

Doe Aur Do Pyaar verschijnt op 19 april op de grote schermen. De romantische dramafilm onderzoekt de complexiteit van moderne relaties en sterren Vidya Balan, Pratik Gandhi en Ileana D Cruz in hoofdrollen. Ondanks een met sterren bezaaide cast, slaagde de film er niet in een gevoelige snaar te raken bij het publiek theaterkassa.

Do Aur Do Pyaar heeft moeite om op dag 2 de grens van ₹ 1 crore te overschrijden

Vidya Balan met de hoofdrolR Doe Aur Do Pyaar geopend voor een sombere ₹ 0,55 crore aan de binnenlandse kassa. De film heeft op dag 2 een groei geregistreerd als gevolg van de weekendvakantie. Volgens vroege schattingen van Sacnilk bracht het romantische drama op dag 2 (20 april) ₹ 0,85 crores op.

De totale collectie van de film in India bedraagt ​​een bescheiden ₹ 1,40 tijdens de tweedaagse bioscoopvertoning. De komende dagen blijven cruciaal om te beoordelen of de film verdere groei kan registreren. Hiervoor speelde Vidya Balan de hoofdrol Neeyat, te ondermaats gepresteerd aan de kassa. Het whodunit-moordmysterie leverde in een week tijd slechts ₹ 5,79 crore op.

Wat weten we nog meer over Do Aur Do Pyaar?

Doe Aur Do Pyaar markeert het speelfilmdebuut van reclamefilmer Shirsha Guha Thakurta. Pratik Gandhi, die voor het eerst de hoofdrol zal spelen in een romantisch drama, vertelde over zijn reactie toen hem de film werd aangeboden. Spreken met IANS, zei de acteur dat zijn toewijding aan het project zo snel was als liefde op het eerste gezicht. “Ik was heel blij dat ik mijn eerste romantische script kreeg aangeboden, en ook dat met Vidya, Sendhil en Ileana, allemaal geweldige acteurs”, zei Gandhi.

Gandhi legde uit waarom hij voor “iets lichts” koos en zei dat daarna Oplichting 1992, hij werd overspoeld met drama’s en biopics, dus hij wilde iets lichts, leuks en anders doen. Hij voegde eraan toe: “We zijn allemaal romantisch van hart, in tegenstelling tot ons schermbeeld. Toen ik hem las, werd ik verliefd op de film en de wereld ervan, en ik zei vrijwel onmiddellijk ‘ja’. Oorspronkelijk zou de film op 29 maart uitkomen, maar een paar dagen geleden onthulden makers de nieuwe datum: 19 april. De film wordt gepresenteerd door Applause Entertainment en is een productie van Ellipsis Entertainment.

(Met input van IANS)